torstai 9. syyskuuta 2010

Tsemppia Minnalle!!!!

Minna olet hienosti pärjännyt! Minna lopettaa nyt tupakoimisen ja jatkossa käymme shoppailemassa 20 euroa kuukudessa, ihan mitä Minna haluaa. Voitteko pienet ihmiset ymmärttää että Minna the kunkku the boss tosta vaan heitti attityydiä peliin ja päätti olla tupakoimatta.
Mä en ole koskaan tupakoinnut, mut laihduttanut kylläkin. On vaikea kannustaa ja tietää miten olla, kun en tiedä miltä se tuntuu se tupakkahimoo. Sen tiedän että hermoja se vaati. Kun laihduttaa ja tekee mieli kaikkea hyvää ja kun kaveri vieressä syö karkkia, pakko tunnustaa että voisin vetää turpaan..ei aina ole kiva karkkihimo, mut tarkoitan että ymmärrän pikkaisen mistä on kyse.
Sama juttu on siis myös tässä laihduttamisessa, jos sen tekee, pitää myös jättää kaikki makea ja rasvanen pois. Joten ei se auta että kaveri sanoo..ota tosta yksi keksi vaan..perkele sitten vasta se rasia tyhjenee.
En nyt tee muuta kun sanon näin julkisesti että perkele Minna olet kova jätkä! Ja näytä perkele muille munaa!
Mullahan oli se pikku juttu harrastus jonka jätin ja toiset epäilee että en osaa olla ilman tätä harrastusta, perkele sanon minä, hyvin menee! En kaipaa ja hyvin pärjään!
Tsemppia Minnalle ja kaikille mullqvisteille ehdotus että koita tehdä samma...
P.s kun olet ollut 1 kk ilman tupakkaa, mä tarjoon sulle hyvää ruokaa..työaikana. Ja 6 kk kuluutta keksin jotain muuta. Et siinä sulle Minna pikku porkkana. Tää 6 kk jälkeinen lahja voi vaikka olla että tehdään joku rikos yhdessä, vaikka henkirikos tai ilkivaltaa tai mitä nyt haluat tehdä. Kato sä saat sitten päättää :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti