sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Sunnuntai ilman krapulaa

Olipa mukava herätä tänä aamuna, kun oli hyvä olo, virkeä mieli ja kaikin puolin normaali olo. Rakas ukkoni sensijaan haisi vieressäni vanhalle viinalle kuin skunkki konsanaan, olihan hän ollut eilen kavereiden kanssa hieman juhlimassa...Niin ja nythän on puoli 3 iltapäivällä ja mies senkun nukkuu...
Katseltiin eilen Annen kanssa sex and the city2 leffaa, ja se mitä näin oli silkkaa paskaa. Tuntuu että nyt on taas kerran väkisin väännetty jatko-osa...Siitä jäi loppu näkemättä, kun piti hakea nuorimmainen synttärijuhlista, mutta se ei harmittanut yhtään...niin se että se jäi kesken.
Nyt se sitten taas kerran tuli osoitettua tämä todellisuus äidille, että lapsuus loppuu todellakin liian lyhyeen... Miksi 12 vuotiaiden pitää olla kuin 16 vuotiaat? On se niin surullista, kun oma lapsi vielä tykkää bratzeista ja petshopeista ja yleensä leikkimisestä, niin sitten pitää olla muiden seurassa niin aikuinen ja leikkiä pullon pyöritystä ja pussailla poikia...oivoi voiv voi voi. Joku päivä lapseni kysyi, että voiko hän katsoa muumeja kun tekee niin mieli, vaikka on jo yksitoista? Voi pyhä perkele, sanon minä... Mäkin katson joskus muumeja ja kaikkia muita lastenohjelmia jos on sellainen fiilis (ei kankkunen). No kaippa se on munkin kestettävä tämä, että aika menee eteenpäin, mutta julmaa se on, ei sille mitään voi.
Pitäisiköhän mun nyt alkaa siivoamaan oikein äänekkäästi, jotta sen mun rakkaan mieheni päiväkankkusunet häiriintyy? Oikeastihan tollainen on meidän naisten perustehtävä, vittuilla silleen sanattomasti ja teoilla...eli kaippa mä nyt kääynnistän imurin ja käytän sitä max teholla niin äänikin on kovempi...Että näin tänään meillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti