tiistai 25. toukokuuta 2010

Kahvi on kahvi!

Näin se on vaan on että ainoa juotava kahvi on juhla mokka ja kultakatriina. Presedentti käy myös. Mutta kaikki muut hömpäpömppä kahvit on perseestä. Toki voit euron tai kaksi voittaa jos ostat jotain Lidl, eli liiterin kahvia. Mutta jos haluat nauttia kahvista et osta costa ricaa ja X-tra kahvia. Helvetti mua otti tänään niin päähän kun töissä ajattelin että juon yhden mukin tuoretta ihanaa kahvia. Nykyjään juon vaan sen yhden mukin töissä. Kotona en enään aamulla juo, enkä yleensä töiden jälkeen. Syy on ihan vaan se että vatsa ei kestä sitä määrä mitä naama vaati! :-)
Otin siis töissä herneet nenään siitä että joku hullu oli ostanut costa rica kahvia. Sehän haisee jo pahalle, maku on kun vanha tupakka tumppi. Sanoin sitten työyhteisölle että juokaa tätä vitun kahvia itse, ja jos jatkossa tuotte tätä halpaa paskaa, minä en enään tuo kahvia enkä juo. Sanoin että asiasta on sovittu että tänne tuodaan vaan JUHLA MOKKAA tai KULTA KATRIINA! Asia on loppuun käsitelty, punkt ja slut. (Vai miten ne sanoo, ruotsiksi..)
Nyt keitin itselleni sitten juhla mokka kahvia kun muut oli jo juonnut costa ricat. Perkele, mä en paljoo pyydä. Mutta kun pyydän, se on myös saatava !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti