torstai 19. elokuuta 2010

Apua Minnalle vitutukseen!

Kuule pikku Minna, nyt on selvää että olet jotenkin ahdistunut, jos et huomannut. Ja tähän ongelmaan tarvitaan nyt apua. Ei se arki tule muuttuman, eikä työt iloksi enään muuttu. Toista se oli silloin kun töissä oli kivaa. Silloin ei ollut lamaa, ja silloin oli me henki kova sana. Silloin ennen kaikki oli paljon lepposempaa, silloin vietettiin hyviä tyky päiviä ja kaikki nautti. Töiden jälkeen halusi vielä nähdä työkavereita, nyt EI!
Mutta koska aihe piti sua piritää minun on pakko siirtyä nyt tähän "me yhdessä kohti tulevaisuutta" juttuun. Mä siirryn siis nyt tähän " tulevaisuus on sinusta kiinni" osastolle..oletko valmis.
Mä kannatan sitä seksipuhelinta. Mieti nyt hetki sun (ja joskus mun) taitoja vietellä ja saada miesten huomio. Mieti kulta rakas miten hyvin me voidaan vaikka vuorotellen vaikka to-su pitää seksipuhelinta. Sä voit ajaa ruohonleikkurilla ja puhua pikku pervoja, voit välillä juosta leikkurin ympärillä ja läähättä..ja sanot vaan että torttu kostui..kyllä sillä saat jo yhden asiaakkan vakioksi.
Sitten me voidaan joskus tai aina joka toinen viikonloppu yhdessä päivystää. Ollaan sillei bimboja jotka tykkää toisistaan, sillei vau kun sulla on kivat tissit keskustelua.
Ja sitten voidaan pitää handfreetä päällä kun harrastamme oman mulkun kanssa seksiä..vau kun jänskkää...taas vakioasiakas. Ja muista että juodaan pari lasia viiniä!
Ja vielä..mieti nyt kun voit samalla vaikka leipoa ja hieman läähättä puhelimeen, voit sanoa ihanaa kun kädet tuntuu niin kosteita..joko tuli? voit vaikka sanoo puhelimeen mä katson munaa ja ajattelen sua...ja taas tulee vakioasiakas.
ÄLÄ jätä tätä ajatusta! Hanki heti seksipuhelinta. Kyllä varmasti saat lisä ansiota että saat vaikka sun uudet rillit maksettu. Hanki se puhelin, tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti