perjantai 27. elokuuta 2010

PERJANTAI!!!!!!

Jes, tänään on perjantai! Vaikka yhtä vaikeata oli herätä, mut sillei henkisesti ihanaa, kun tietää että viikonloppu häämöttää...
Meillä on Minnan kanssa taas luvassa yhteistä ohjelmaa. Tein eilen piirakkaa, koko pellin ja gluteenitomalla pohjalla. Jauhot maksoi 6.50 euroa..hmm ei mikään halpa piirakka, mutta niin kun ollaan todettu ajoittain on rahaa..esim näin perjantaisin. Huomenna sitten taas syödään jääkappi tyhjäksi..eikö?
Mä vien hieman lonkkua ja olutta mukanani. Laitoin chilikastiketta ja bbq kastiketta piirakkaan, eli voi olla että jano iskee..
Ja ei se mikään nätti piirakka ole, mut se on ihan se sama jos maku on hyvä. Hieman "kuolen" mustan näköinen piirakka on, mut se johtuu siitä kastikeesta.
Minna lupasi päivittää blogia tässä viikonlopun aikana, koska Minnalla ei ole ollut aikaa. Minna on nykyisin kovin kiireinen ihminen. Se ei juuri töitä ehdi tekee..mut silti se tekee noin 40 % enemmän kun minä...mä olen niin heikko ihminen että..huh huh.
Aivosolut tuhoituivat sillei pikkasen kun kesälomalla tuli vietettyä mukavia leppoisia päiviä....
Perjantai kalja pussiin ja kohta kotiin. No okey 3 tunnin päästä..mut kuitenkin! Pusi pusi hali hali ja terveiset kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti