maanantai 9. elokuuta 2010

Pömppömaha...

Terve maailma! Olen viime viikon lauantaina tehnyt päätöksen polkea joka viikko 60 kilometriä mun polkupöyrällä! Joo eihän se lisää motivaatiota mutta kun on pakko. Viimevuoden vaatteet kiristää niin saatanan paljon että se ei ole kivaa. Tosin eihän elämä ole kivaa...joten sen takia tämä päätös. Viime viikolla tuli vaan 50 km, joten ainakin tällä viikolla pitää tulla 60 mittariin. Ajattelin 3 kertaa 20 km, tai 2 kertaa 30 km ( jos vaikka on vaan 2 kertaa aikaa mennä)
Makkara määrä ja lonkero määrä oli tänä vuonna ennätys määrä!

Tosin hyvät ihmiset ja Minna! Jos lonkero määrä ei elokuun aikana, pienene, pidämme "lonkerokutsut" Minnalle ja sen miehelle. Kukaan ei saa juoda mitään muuta kun lonkeroa, kunnes 2 laatikkoa on tyhjät! Kippis ja onne meille, koska se tietää kamalaa krapula, mutta paskat me niistä välitetä..pidetään ne juhlat perjantaina näin me ehditään palautua maanantaille ja jaksetaan töihin mennä.

P:s olen jäänyt facebookin kiinni, ei sieltä millään pääse nopeasti pois....ei ois pitänyt sinne mennä, mutta kun oli hieman tylsää....
nähdään kaikki fiksut ihmiset!
P.s Minna valittaa että töissä on tylsää ja ei ole mitään tekemistä, mutta blogia se ei ehdi kirjoittaa...Minna nyt tulee piskaa, perkele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti