torstai 19. elokuuta 2010

Miten viina pullo mukaan konsertiin?

Se on huomenna sitten mentävä konsertiin. Onneksi Minna lupasi meille ruokaa. Itse olen tässä miettinyt miten piilotan pulloa, kun alueelle ei saa ottaa viina. Kyllä jokainen tietää että ainoa turvallinen paikka on naisella, haaroissa. Mutta onko se sittenkään niin turvallinen. Jos:
turvatarkastaja on mies sehän hipelöi ja nuolee korvat sekä koskettaa rintoja, varmaan pyytä jopa että rintaliivit poistetaan.
Ja jos sitten on homo ja ei kovin innokas tarkistamaan torttua, ihmettelin jos kehtaan semmoista pullo kierettää kaveriporukassa. Miettikää kun hieman mitkä luonnon hajut pulloon tulee. No kyllä se on pesty pikku Anne siis mutta omat hormoonit on mahtavassa iskukunnossa, eli ei se kannata. Sitä paitsi Minna ei taida arvostaa sitä ryyppyä kun taas mun heila ja Minna heila innostuu liika.
Niin ja entäs jos se jää sinne..mun muisti on aika huono ja lihakset löysät,eli eihän se ole mahdottomuus. Tosin mun pitää mennä naistenlääkärille mutta olisi se aika noloa kun siellä kaivetaan pullo esille, ja ihmettellään miksi hyvää tavaraa on laitettu piiloon ja hukkaan. Tosin silloin voin sanoa että...se kypsyy uudella EU-direktiivien mukaisesti :-)
Niin kun huomaatte, työt eivät kiinnosta! Näillä voisi muutaman niksipirkka kommentin ottaa vastaan...antaa tulla vaan! :-) Ja Minnan tytär voisi taas laittaa cosmopoliin laittaa tää blogi kun meillä on niin fiksut ajatukset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti