perjantai 27. elokuuta 2010

Perjantai-ilta terassilla

Me Annen kanssa + meidän hanit on kutsuttu tänään naapurin terassille syömään ja varmasti kait juomaan. Naapurit ei ole ihan samanlaisia kun me Annen kanssa...ne ei kiroile, eikä oikein päästele fiksuja asioita suustaan niinkuin meillä on tapana omasta mielestämme.
Tässä siis on täytynyt nyt työpäivän lomassa alkaa miettimään, että miten sitä sitten osaisi käyttäytyä kunnolla kun ei ole tavallaan kaltaistensa seurassa...... Toki olemmehan me olleet heidän seurassa muutamia kertoja aiemminkin, emmekä me ole silloinkaan osanneet käyttäytyä... varsinkin meidän miehet viinaa saatuaan keksivät kaikenlaista hauskaa, kuten vetävät kalsarit toiselta pään päälle, että toinen saa laulaa aariaa kovaa ja korkealta, tai näyttävät mallia pöydän kanssa miten tosimies toimii sängyssä... onhan noita... joten ehkä mä murehdin aivan turhaan. Taidan olla illalla oma itseni ja jos nyt suusta pääsee jotain sammakoita niin onhan se pienempi paha kuin että pieraisen vaikka ruokapöydässä...siinä sitä oltaisiin varmaankin hieman nolon vaisuja vähän aikaa.... Jaa-a tai voihan se olla että Anne taputtaisi olalle ja sanoisi: "hyvä tyttö, Minna, ei pidä ilmoja pidätellä".
Kanssaihmisten ei pidä ajatella, ettemmekö me Annen kanssa osaisi käyttäytyä, päin vastoin. Ollaan oltu sellaisissa pippaloissa, että ei niissä ihan joka jätkä ole käynyt ja voitto on tullut kotiin. Tällä pikkuhuolella haluan kertoa sitä, että kun me Annen kanssa juhlitaan niin meille tulee aina tuhannen taalan ideat mieleen ja me halutaan ne kertoa nyt ja heti kaikille niinkuin täällä blogissakin. Sitä mietin, että onkohan sellaista mahdollista oppia, että miten hillitsen suuvärkkini alkoholin vaikutuksen alaisena?
No ehkä mä mietin nyt liikaa, tai siis ehkä mua pikkiriikkisen jänskättää, joten nyt mä lopetan tollasen jonninjoutavan paskan miettimisen ja alan tekemään kauppalistaa, koska Anne tulee meille ennenkuin me mennään naapuriin. Ajattelin tarjota Annelle muutaman Räikkösen, joten maitoa pitää ostaa. Jäät onkin jo pakkasessa, joten eiköhän tämä tästä.
Eli älkää jännittäkö, eläkää täysin rinnoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti