tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kännissä kun käki!

Minna lupasi että päivitämme risteilytapahtumaa, ja sen kuvaaminen on helvetin helppoa. Kolme naista. Yksi aika nuori, toinen vanhenemassa ja kolmas vanha. Tai yksi tavallinen tallaaja, yksi pikkupomo ja yksi isopomo. Tai porilainen, pääkaupunkilainen ja oululainen. Niin tai näin yksi samanlainen piirre kaikissa kolmessa oli perjantaina, kännissä olivat kun käki.
Risteily sujui hyvin, ja täytyy sanoa että kyllä on fiksu ja sivistynyt tapa vetää kännit. Syötiin hyvää ruokaa, kalapöydästä. Juotiin sairaan hyvää roseviiniä. Eli sanon teille hyvät kuivat kurpat, menkää heti saaristoristeilylle, juokaa roseeviiniä. Kehukaa Ilkkaa, meidän pikku Ile tarjoiliaa. Menkää kotiin nukkukaa tissiliivit otsassa, tissit hikisinä mahalla. Kun herätte kl 5 käykää oksentamassa, siinä on teille attityydiä!

Näin meni Helsinki päivä hyvin! Juotiin shampaniaa espalla, ja lonkku sekä pirtita likööriä. Voi että kun on kivaa. Eihän sitä selvinpäin halua liikkua Helsingissä. On kurppanaamoja joka puolella, hienohelmoja ja narkkareita. Niin ja sitten me kolme, ei auttanut kun juoda itseään känniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti