maanantai 28. kesäkuuta 2010

Kesä turvotus!

Juhannus tuli ja meni. Mutta turvotus jäi. Ja eihän se mikään ihme ole että vatsa on taas muutama sentti paksumpi. Tuli meinaan syöty niitä Minnan tekemiä pihvejä ja saaristolaiskaviaaria. Nam!
Aamusta iltaan syötiin ja juotiin. Juotiin spurgujen suosimaa Doris juomaa. 15 % kesäviiniä, hieno ja kesäinen maku. Siinä teille kaikille hyvä kesäjuoma. Juokaa sitä!
Juhannuksa käytiin rannalla, jotta lapset saisi uida. Taivaasta tuli vettä kun esterin perseestä mutta eihän se meitä haitannut, me aikuset =4 plus 2 melkein täysikäistä lasta istui vaihtokopissa. Pieni puinen koppi johon mahtui 6 ihmistä. Koppi heilui mutta mehän istutiin ja juotiin Dorista. Loppujen lopuksi yksi pullo oli todella riittävä. Eli sitä pullo katsotiin ja ihmeteltiin aika kauan. Itse ihastuin tähän juomaan. Ei huono! Ja Minna kertoi että se oli ollut vielä halpaa. Voitko ymmärtää? Halpaa ja hyvää. Sitä yhdistetään aivan liian harvoin! Minna oli se fiksu joka oli ostannut tätä juomaa. Minna seuraa todella tarkasti mikä juoma on spurgujen suosikki. Muistaakseni Minna tiesi jouluna mikä glögi sai eniten pisteitä. Ei se mikään tyhmä tyttö ole tää meidän Minna.
Nyt täytyy mennä hakemaan aamukahvia, että tämänkin aamu lähtisi käymään. Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti