tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kesäkuu!

Ja siltä se myös tuntuu. Kesäsää ja aurinko paistaa. Olisi ihana olla mökillä tai ihan omalla pihalla, tai Minnan pihalla juomassa jotain hyvää. En nyt löydä mitään syytä olla töissä. Olen aivan loppu slut kaikkeen ja mielestäni niin ansainnut lomani. Miksi pitää lomaille sitten vasta kun on aivan finaalissa. Niin väsynyt että eka viikko menee kiukutteluun..eihän siinä ole mitään järkeä, eihän!
Ja mä olen nyt kyllä sitä mieltä että en keski mitään syytä olla ahkera. Miksi pitää väkisin repiä itsestään iloa, jos sitä ei ole? Jos tunnen pelkän vitutuksen ehkä se on jumala joka sanoo, olet väsynyt ihminen, hoida itseäsi kuntoon. Tai oisko se jesus joka haluaa että me pidetään ylimääräinen lepopäivä.
Ei taida olla, mutta täytyy vakavasti ottaa kaikki tunteet pinnalle, analysoida ja diagnostisoida tätä elämän ihanuutta.
Naapurit menee acdc konsertiin tänään. Jos haluatte voidaan pitää juhlat, avoimien ovien juhlat! Oisko mitään sen kivempaa kun juhlat kaverin talossa, ilman että he tietää asiasta? Oisko nyyttärit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti