tiistai 22. kesäkuuta 2010

Keskikesä

Kuten Te hyvät rakkaat lukijat olette Annen viimeisimmistä kirjoituksista huomanneet, että niitä ei voi lukea nauramatta, tai voi ellei ole huumorintajua, mutta onneksi meillä on sitä.
Tyttöjen ilta siis sujui hyvin, kuten Anne kirjoitti, hän oksensi aamulla klo 5 ja mä oksensin aamupäivällä klo 11. Olin lapseni kanssa kaupassa ja olo alkoi olla kovin heikko, luojan kiitos päästiin kotiin ja ennenkuin pääsin ovelle niin kaveri-Yrjö halusi tulla nurmikolle, että näin meillä. Mutta se roseviini oli tosi hyvää, ja minähän en viinejä lipittele niinkuin hienot naiset tapaavat, valkoviini varsinkin on kuin kissan kusta. Mutta luojan kiitos Ilkka tarjoilija m/s Natalialta osasi suositella hyvää roseviiniä. Mulla on kamerassa pullosta kuvakin, jotta osaan sitten ostaa sitä...nimeä en muista, liekö ollut Austraalialaista...no kamera ei ole tässä vierellä, muuten laittaisin kuvan tänne...mutta yritän tässä myöhemmin.
Juhannuksesta sen verran, että suunnitelmat ovat meillä Annen kirjoittaman kaltaisia, mutta koskaan ei tiedä mitä sitten keksitään loppujen lopuksi. Täytyy pyytää, että Anne ottaa sen mokkulansa mukaan niin voidaan päivittää tätä reaaliajassa ja reaalikännissä...
Niin siitä Seppälän-reissusta, että Anne jätti sanomatta, että ostettiin sitten alennusmyynnistä sukulaisille jo joululahjat hintaan 2 tai 5 euroa kappale, että nyt meille jäi sitten omiin ruokiin ja viinoihin enemmän rahaa.
Eihän kukaan fiksu osta joululahjoja jouluna, vaan ne kannattaa ostaa kesän ja syksyn alennusmyynneistä.
Ai niin mä toivon, että Anne kertoo mulle kun jotain seuraavista tapahtuu mulle räkäklöntin lisäksi: vessareissun jälkeen hameenhelma on alushousuissa ja vipellän ihmisten keskuudessa perse vilkkuen (on tapahtunut) ja tissiliivien kaarituet pursuaa kaula-aukosta ulos (toki voidaan ajatella sen olevan uusi heino kaulakoru)(tämäkin on tapahtunut, eikä kukaan huomauttanut, ennenkuin autoon mennessäni kaarituki osui silmään) Eli hyvät ystävät olkaa ystäviä ihmisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti