keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Vai viiraa päässä..

Ja-a mietin tässä että mitenköhän meidän yhteinen matka pohjois suomeen oikein tulee sujumaan. Samlla kun ollaan kun paita ja peppu, olemme toistemme vastakohta. Tosin ollaan jo sovittu että me emme riitele. Ei ole mitään syytä nyt riidelläkään, mutta minusta se on hyvä juttu että sopii valmiiksi että kaveri, me ei sitten riidellä. Näin voidaan viettää aikaa yhdessä ja vaikka emme joka asiassa olisi samaa mieltä, so what. Eihän se maailmaa kaada kun asiat joskus tehdään toisen mieliksi hänen tavalla. Tai jos itse voi ajattella että hei kaveri sä oot oikeassa, mä väärässä. Mutta se vaati attityydiä, ja sitähän meillä on!!
Ja Minnalle tiedoksi, et sä lääkäriä tarvii. Kohta pääset lepämään! Kyllä se huimaus ja muu paha olo päässä häviää. Itse uskon ainakin että se johtuu väsymyksestä ja siitä että sun hartiat on jumissa. Eli mene ja nauti hieronnasta!
Itse ajattelin että voisin eka lomaviikko levätä ja olla sillei rentona..ja pyrin olemaan hyvällä tuullella. Mutta en lupaa mitään. Koska ennen kun rentoutuu ihminen on stressaantunut, eli mä olen vielä stressaantunut, eli en voi relata. Eli saan huuta ja riehua. Näin se on! Ei voi mitään!
Täytyy tässä hieman töitä tehdä, palaan asiaan. Ensiviikon lomailija :-) kuittaa, over and out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti