torstai 22. huhtikuuta 2010

Autolla ajaminen!

Älä nyt helvetti vaan sano että se oli sillä punaisella autolla oleva naapuri. Jos näin on muista että mehän ei sitten mennä hänen kyydillä sinne kesämökkiin! Sä ja mä ajamme paremmin 2 promillen kännissää. Mut jos sä vedit siinä yhdessä risteyksessä väärällä puolella ohi, ja se on nyt tää punainen auto...sanon vaan että ONNEKI OLKOON! Sä olet mahtava ihminen! Hienoa, näin laitoit senkin prosessin eteinpäin. Tavallan pisteen siihen touhuun. Oisit avannut ikkunaa ja huutanut " haluutko vilkkujen käyttö pikakurssille". Oisit saanut vedettyä sen vaikka heti siinä ylämäessä.
Vilkkujen käyttö, ja milloin vilkkua ei tulisi käyttää on monelle hämärän peitossa. Voihan olla että naapurisi pihalla on ruuhkaa ja naapuri pelkää että joku tulee puskasta hänen ohi. Ajattele jos me tehdään hänelle pikku jekku. Säädetään niin että kun hän laittaa vilkun päälle, hätävilkku tulee päälle. Kun vauhtia on noin 40, 60 rajoituksessa on jo syytä varoittaa muita. Toki voidaan kysy naapurilta, jos uusi auto ei kulje kun 40. Onko sen ukko säätänyt auton niin että se kulkee vaan 40? Sanoit että hän käänty takaisin, herra jumala, näen sen sun katseen kun mamma tulee ja sä huudat sun lapselle, että vittu nyt lähetään. Voi lapsi kulta, kyllä mahtoi olla kiire. Teidän voitto että hän unohti jotain :-), vai oisko hänellä kevään hormoonia veressä? Eli teki mieli pikku miestä?
Hyvät lukijat jos teillä ei tullut kusi housun kun luette Minnan kirjoitusta, mä en tajuu mitä teitä vaivaa. Mä nauroin niin että nyt junaasema kutsuu.
Hienoa Minna, nyt minäkin pidän mielessä keltainen väri. Ajattele että niin ruma väri meni huorille. Mä en ole koskaan ollut keltainen friikki. Mutta attityydillä laittaisin mekko päälle jos Minna pyytää. Kato joku tolkku!
Mä menen nyt junaasemalle miettimään tätä autolla ajamista ja mahdollista kurssia. Jos autoilia oli ihan tää sun lähin naapuri, silloin sulla on jo 2 osallistujaa kursseille. Molemmat ovat sun naapurit. Anna naapuri alennukset jooko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti