keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Hyvät kummit!

Hei Minna, onneksi kipu tississä on hieman hellittänyt joten voi olla että joudutaan ostamaan koira. Jos tilanne jatkuu saat ehdottomasti tulla kummiksi ja sun juippi saa olla toinen. Te olette niin mahtavia kasvattajia, aivan kuten me muikkuni kanssa :-)
Jos käy niin että testit näyttää että elämämme on jälleen ohi, toivon yhteistä huoltajuutta Minnan kanssa. Tavallaan kielikylpyä, ja toisen kasvattajan mielipide ja arvostusta? Haluan että Minna ompelee kukkakuvioisen mekon! Jossa on hihat rouhelömäiset ja topatut ja pussimaiset! Leveä rusinamainen kuminauha vyötäröllä, ja hieman liian lyhyt mekko. Sitten liian pitkä alusmekko, joka on ihonvärinen. Toivon myös kummitädiltä pitkät polvisukat joka saa olla eri pituiset. Tulethan tämännäköisenä kastejuhlaan! Sun juippi voisi laittaa valkoiset sukat, pukuhousun lahkeet sukkiin. Mustat kengät. Puku voisi olla kiiltävä harmaa tai luonnon valkoinen. Housut pitää olla 15 cm liian lyhyt! Ja hattu molemmilla. Minnalla helvetin iso, leijuva hattu. Juipilla joku "hieno" stetson, vaikka. Näillä teette juhlista mahtavat. Eli kastejuhlissa nämä vaatteet!
Toivon että voimme kuitenkin juoda Räikkösiä koko kesän. Ja vappuna juodaan. Testi en tee kun vasta kesän jälkeen, tai jos vatsa kasvaa selvästi ulospäin, silloin voin tehdä testin aikaisemmin. Mutta kyllä kait tää joku hormooni tasapaino ongelma on. Mutta kiimaiseski se ei missään nimessä mua tee. Mutta kait joku muu kissa on mun hormoonit saanut. Mulla tää hormoonitasapaino ongelma ilmenee, lähinnä kutisevana persreikänä ja kipeillä tisseillä..:-)
Se tästä tiedottamisesta ja kiitos teille lukijoille että tuetta tätä koko kylän ihme. Yhdessä sitten tämän blogin kautta voidaan kasvattaa lapseni. Tai siis lapsemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti