perjantai 16. huhtikuuta 2010

Minnalla vp!

Moikka kaikki perjantai ihmiset. Itse olen ehdottomasti perjantai ihminen. Olen väsynyt viikon työstä ja huonoa seuraa. No tämä johtuu lähinnä siitä että olen aina hieman huonoa seuraa..haha. Ei kun lähinnä tässä ajattelin sitä että perjantaina on ihana tunne kun on kaksi vapaapäivää edessä. Tulee raukea ja hyvä olo. Voi melkein alkaa rentoutumaan..koska tietää että saa nukkua kaksi aamua. Jos sitten lauantaina on juhlat, se tarkoittaa että saa vaan yhden aamun viikossa levätä kunnolla. Eli hyvät ihmiset aloittakaa juhlimisen jo kl 18, näin pääsette suhteelisen ajoissa sänkyyn, eikö ole fiksu ajatus. Kokemusta on meillä Minnan kanssa, toimii!

Ai niin otsikko oli Minnan vp, eli vapaa päivä. Täällä sitä vaan haaveillaan grillimakkarasta ja Minna sitä varmaan siellä grillaa. Ettäs näin on asiat. Minna lupasi kontata pihalla ja persettä esittää, uskon että Minnaa ei haittaa vaikka kävisitte katsomassa. Minna hoitaa kukkapenkkiä ja muut pensaat. Joten ottakaa esimerkkia Minnasta ja menkää töihin. Itse koen jo nyt huonoa omatuntoa koska en hoida meidän puutarhaa. Tosin peurat ja myyrät ovat syönneet sen mitä siellä joskus on kasvannut, joten kiitos niille. Nyt voin keskittyä muuhun.
Mitäköhän se Minna oikein puuhaa? Voisittko antaa meille antipuutarha ihmisille hieman niksejä, pliis!
Jos ei muuta niin hyvää viikonloppua olkaa villejä, antakaa kevään tulla ja jos teette pahaa, voitte sanoa että kilpirauhas arvo on epätasainen, et ole ihan balansissa! Moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti