keskiviikko 24. helmikuuta 2010

"Hiihtolomaa"

Terve kaverit! Jos teitä siis on muita kun mun Minna. Meillä on Minnan kanssa lomaa paripäivää. Torstaina ja perjantaina. Me mennään kahville tai syömään sillä aikaa kun lapset menee leffan. Lupasin Minnan tytölle noin vuosi sitten että saat lahjaksi "leffakäynnin", ja en ole hoitanut asiaa niin kun olisi pitänyt. Nyt sitten viedään lapset katsomaan paskaa kotimaista tylsää filmiä. En voi asialle mitään että se on niin junttifilmi. Ei istu mun makuun. Mutta Minna muistutti että perkele ethän sä mene sitä katsomaan, vaan meidän lapset. Täytyy antaa periksi kun asiahan on juuri näin.
Töissä menee niin kun ennen...hyvin. Kuvia en ole tänään hakenut googlesta, mutta mielitekisi. Täytyy nyt hoitaa näitä asioita että voi sitten olla paripäivää lomalla. Saa nähdä kestääkö hermot. Mä en tykkää kun aurinko paistaa ja pölyt näkyy, mutta sen te tietäsitte jos seuraisitte hieman ahkerammin meidän blogia.
Jos näette meidät kaupassa, kannatta ehkä välttää juttusille tuleminen, me puhumme ja seurustellaan keskenään, eikö siinä tarvita kolmatta pyörää. Mutta jos teillä niksejä tai hyviä juttuja, toki voitte silloin tulla häiritsemään. Mutta vain jos teillä on laatu juttuja. Ja kaikki Vesat nähdään huomenna Isoomenassa...jos olette siellä, etsikää kaksi helvetin hyvän näköistä mimmiä. Se on me!
Moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti