maanantai 8. helmikuuta 2010

Kerta se on ensimmäinenkin

Tervetuloa Annen ja Minnan blogiin. Jos eksyit tänne, haluat varmasti tietää enemmän meistä fiksuista naisista (ainakin omasta mielestä olemme sellaisia).



Anne on 30+ ja Minna 40+. Idea tähän blogiin tuli, kun syksyllä sienimetsässä annoimme mielen virrata vapaasti ja se määrä sikahauskoja niksejä ja juttuja oli pakko saada jaettua muillekkin. No mutta eihän me mitään vielä silloin saatu aikaiseksi... hyvä että tiedettiin mikä on blogi.

Uutena vuotena oltiin laivalla ja yritettiin saada räikkösten juomisessa uusi ennätys, mutta Annen paras aika oli 7 sek. Minna oli vielä huonompi. No räikkönenhän on valkovenäläinen, kun syksyllä lehdessä luki, että Kimi kävi Tampereella Nykäsen Matin kanssa baarissa ja Kimi tilasi prikan täynnä valkovenäläisiä, jotain 60 lasia tai sitä luokkaa. Niin laivalla niitä räikkösiä imiessä tuli monta hyvää niksiä mieleen, että nytkin vielä harmittaa ettei ollut läppäriä mukana matkalla. Ei sitten enää seuraavalla viikolla muistettu, mitä oltiin keksitty, joten taaskin tämän blogin luominen jäi.

Mutta eilen kynttilänpäivänä se kynttilä sitten syttyi ja blogi saatiin perustettua.

1 kommentti:

  1. Se oli hyvä matka! Kun tulimme satamaan, Irkku poika tuli flirttamaan meille. Omat ukot istui vieressä ja meilla oli Illun kanssa hauskaa, koska saimme puhua englantia. Ja ihmiset, mehän puhutaan sujuvasti! Mä tajusin ainakin puolet omasta puheestani ja Illu täräytty perkele pankin kun hän sanoi Irkku miehelle että "tuju now Räikkönen" hi drinks tiss drink...ja näin päästiin vauhtiin. Ja matkaloppui siihen että annoimme raukalle 6 euro että hän sai karpula kaljaa. Kato meillä on rahaa! Tai siis meillä on visa ja 2 mulkku. Meidän mulkut ovat siis meidän rakkaat ukot. Mutta sienimetsässä annettiin heille uudet "rakkaat" nimet. Ja nykyjään sanon aina hei onks sun mulkulla tänään työpäivä, ja Illu tietää heti kenestä puhun.
    Jos jatkossa otamme läppäri mukaan sinne sienimetsään mä lupaan että teillä on syytä seurata meidän Illut ja Netat. "Kumma kaa" ohjelma meinikiä! MÄ muuten ihailen sitä ohjelmaa. Siinä on kaksi naista jolla on munaa!

    VastaaPoista