maanantai 8. helmikuuta 2010

Silittämisestä

Minä, Minna en ole perinyt tapaa äidiltäni, joka silitti pyykit alushousuja myöten tai vetikö hän ne mankelin läpi, mutta kuitenkin. Meillä pyykkejä silitetään silloin kun lähdetään johonkin parempaan paikkaan, vaikka niinkuin kylään tai muihin kekkereihin. Anne muuten silittää taas sitäkin enmmän.
Oma mieheni varmasti salaa pienessä mielessään toivoo, että viihtyisin paremmin silityslaudan ääressä ja sen vuoksi joulun jälkeen häneen iski valtava neronleimaus ! Hän tilasi tv-shopista Tobin, sellaisen höyrysilittäjän joka yhdellä vedolla silittää ryppyisen paidan. Luojan kiitos hän osti sen joulun jälkeen, eikä joululahjaksi, koska silloin olisi ollut Illun perheen joulurauha mennyttä.
No Tobia on sitten testattu ja paskan marjat se mitään saa sileäksi, ei ainakaan ilman toista henkilöä. Toinen pitää höyryvehjettä ja toinen pitää paitaa henkarissa tiukasti, niin silloin ehkä voi saada sileää jälkeä. Eli Tobi oli sitten aivan haista paska- vempain. Luojan kiitos minä en sitä tilannut.
MUTTA löytyyhän Tobi höyrysilittäjä-monitoimikoneelle onneksi muitakin käyttömahdollisuuksia: Se on varmasti hermoja ja kynsiä säästävä vehje, kun halutaan tapetoida. Eikun Tobilla kunnon höyryt vanhan tapetin päällä ja varmasti vanhat tapetit irtoaa kuin leikiten. Harmittaa, ettei meillä ollut Tobia silloin kun viimeksi tapetoitiin....

1 kommentti: