sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Kahlitsevat ruokareseptit

Eilinen baarikaapin siivous Annen luona onnistui tosi hyvin. Annettiin vatsalihaksille taas kyytiä...Anne varmasti kertoo tästäkin jumppaohjeesta myöhemmin.
Mutta eilen alkoi tehdä mieli lohipiirakkaa kun näin uuden ohjeen. Katselin kaappien sisältöjä ja huomasin, että meidän talosta löytyi ainoastaan yhtä ainetta mitä piirakkaan tarvittiin, eli sulatejuustoa. Mutta minähän en pienistä masennu, jos kerta olen päättänyt että haluan lohipiirakkaa niin sitten sitä tehdään. No ei tullut lohipiirakkaa, mutta tuli herkullinen sieni-ananas-raejuusto-fetajuusto piirakka.
Mietin, että tehdäänkö ruokaohjeet tietynlaisille ihmisille ? Sellaisille, jotka tekevät kaikki asiat niinkuin käsketään ? Ei mitään mielikuvitusta ? Miksei reseptien lopussa voisi olla tyyliiin: spelttijauhot voi korvata vehnäjauhoilla, lohen sienillä, kermaisen munamaidon ravattomalla munamaidolla ? Elämässä pitää olla valinnanvaraa... niinkun eilenkin baarikaappia siivotessa, oli kaikkea sellaista mitä ei normaalisti joisi, mutta eilen sitä sitten tuli oltua avarakatseinen ja kokeilunhaluinen, giniä, appelsiinimehua ja mansikoita tai cointreuta, vettä ja aloeveraa. Muuten kaikille seurapeleistä tykkääville, muistakaa että oman rakkaan ukon kanssa ei sitten koskaan kannata pelata kaveriporukassa esim. sanaselityspeliä. Ellei halua antaa mustelmia ukolleen. Kannattaa aina ottaa se kaverin mies omaan ryhmään, koska kaverin ukkoa ei kehtaa motata kun se ei tajuu sun selityksiä. eikä tarvitse sitten pilata kotimatkaa sillä kun puidaan pelin kulkua tyyliin: Vittu mikä ääliö sä olit, kaikkihan tietää että Tanskan pääkaupunki on Kööpenhamina, miten sä voit olla noin tyhmä !!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti