keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Minna löydetty!

Se istuu jossakin v.... koulutuksessa. Ainakin näin hän antaa meidän ymmärtää. Minna käski sanoo että hän ei nyt kiireen vuoksi ehdi päivittää tätä blogia, mutta antoi mulle täyden vastuun päivittää tätä Minnan ajatuksilla. Näin sanoi Minna:
Ei voi olla paskempaa päivää kun istua muutaman hienohelman kanssa koulutushuoneessa ja istua paikallaa, kuunnella ja olla helvetin kiinnostunut. Sitä paitsi aihe on taas ihan perseestä! tai siis vaihdetaan tietty ohjelma ensivuonna...ja Minna on pääkäyttäjä. Eli hänen täytyy oppia jotta voi opettaa meitä muita. Ja ihmiset, mun atk-taidot on pepusta. Ja Minnan täytyy nyt sitten ostaa rautalankaa koska mä olen tompelo mutta silti joukon fiksuin. Sinä se ongelma onkin. Minna joutuu opettamaan porukkaa joka ei osaa paljon mitään. On se sitten aikamoinen haaste kun meidän firmassa on aika monta töissä ja taidot jäi ns kotiin.
No Minna eihän sun nyt tarvii ajatella että sun pitää opettaa kaikille tän ohjelman. Eihän se ole mahdollista. Muutama hassu voi oppia, muut joutuu burn out lomalle. Minnan kanssa ollaan jo tehty lista niistä jotka jäävät. Meillä on 100 euroa pelissä. Ja tämä vedonlyönti kiinnostaa teitä varmaankin. Koska sitä me tehdään jatkuvasti Minnan kanssa. Me lyödään veto kuka käy päivän ensimmäisellä kakalla, kuka söi taas vimeisen kakkupalan. Kenellä on hiivatulehdus ja kenelle kuukautiset. Kenellä on suhde. Ja meidän ikuinen suosikki, kuka ei ole harrastanut seksi viimeaikoina. Ja yksi mukava on myös äänen sanoa Minnalle, panisitkö..niin kun kumma kaa ohjelmassa. Se on niin fiksu lause. Voi sano mitä ajattelee..nyt pitää mennä. Miettikää vedolyönti aiheita, laittakaa kommetti. Kiitos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti