keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Ryyppy reissu Tallinnaan

Taas on se aika vuodesta että alkaa tehdä mieli mennä ns ryppyreissulle Tallinaan. Täytyy myöntää että pidän näistä yhden päivän Tallinnan reissuista. Pääse laivalla hieman törsämään ja voi juoda muutama siideri tai Räikkösiä., tai molempia.
Sitten voi istua ja katsoa kun suomi poika tanssi tuulipuvussa ja on 3 promillen kännissä. Onhan sitä itsekin ollut kännissä kun käki mutta tyylitaju jää. On hienoa kun voi ostaa matkaevästä ja kulkea sadamarketissa ja kuunnella kun joka ikinen akka haluaa myydä rintaliivejä. Ja sitten kun joku nostaa kainalot niin näkyy käden kokoinen hikiläiskä, ja hiki haisee. Mutta se kuuluu asiaan. Ja kyllä sitä joka ikinen kerta ajattelee että en koskaan enään tuu tänne kun on niin paska paikka. Mutta nyt tekee taas mieli mennä. Ja lonkku on loppu ja muutama kahviliiköri mahtuu kaappiin...joten nähdään Tallinnassa!
Vaikka en mä nyt lähde ihan just nyt vaan huhtikuussa. Joten täytyy vielä odottaa.
Mutta vielä kaikki te ihanat ihmiset, muistakaa tuulipuku laittaa kun lähdette Tallinnaan. Mustat kengät ja valkoiset tennissukat jalkaan. Mielellään puntit sukissa. Näin se homma etenee! Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti