torstai 4. maaliskuuta 2010

Onko nyt lakkobuumi?

Olenko jotekin tyhmä vai onko vaan sattuma että tuntuu että kaikki lakkoilee. Mitä helvettiä sanon minä. Bussikuskit, kuljettajat,ahtaajat yms. Mutta esim. tehyläiset ei saa lakkoila kun muutaman vuoden välein. Sitä en ymmärrä tietty ihmisjoukko lakkoillee joka helvetin vuosi. Mutta toki kaikki muut ovat tärkeempiä kun hoitoalan ihmiset. Kun tehy lakkoili niin kyllä oli maailma sekaisin. Lakko taisi kestää 8-9 viikkoa, ja kaikki oli katkeria kun maksaa veroja eikä saa hoitoa.
Sitten on vaara että bensa tai ruoka vähenee, tai jopa riski että Tallinan laivat pysähtyy, kyllä silloin on jo kaikki ihan paniikissa. Ja töitä tehdään että laivat ei vaan jäisi satamaan. Helvetti jäisi viina toiselle puolelle merta. Voi kauheaa...sitä ei toivo kukaan. Se on sitten ihan se sama jos hoitotoimenpiteet olivat vaarassa, tai hoitohenkilökuntaa liian vähän. Olen ymmärtänyt että tehyläiset ovat nyt niin kalliit kunnille, voi ei sanon minä ja muutama vittu, saatana. Ihan se sama jos muutama bussi jää...onhan niitä takseja. Ja jos nyt muutama päivä ollaan ilman bensaa onhan se pieni juttu. Ilman hoitoa en halua jäädä päiväkään. Sitä paitsi hoitohenkilökunnalla taitaa olla huono palkka.
Että kaikki te ihanat lakkoilevat ihmiset, onnea ja menestystä! Itse en ole lakossa, paitsi työ kiire lakossa. Minnakin on. Joten olkaa tekin! Hyvää torstai päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti