lauantai 27. maaliskuuta 2010

Selkä paskana juhlissa!

No niin tänään on se päivä jolloin naiset tulee käymään. Voi nenä että jänskättää. Pitäisikö oveen laittaa juhlat alkoi 18, voit , mennä takaisin siihen koloon mistä tulit, siis ihan vaan varmistamaan sitä asiaa että ymmärtävät että tulivat väärään aikaan. Sain tietää että kl 18 on liian aikisin alkaa heittää viina naamaan.
Mutta ystävät hyvät, silloin pääsee nopeammin nukkumaan. Näin krapula paskaa tulee jo heti aamuyöstä. Minnalle tiedoksi. Ja ajattele mikä ihana tunne kun räjäytät pankin, mahtaa olla hyvät isot junat jotka tulee...
No niin nyt olen ottanut 3-4 eri särkytablettia koska selkä on ihan paskana. Vaikea hengittää ja jopa kädet kramppaa. Mä olen hieman erillainen. Harmi että osa haituu munuaisten ja muutama maksan kautta. Tänään maksa joutuu muutenkin koetukselle.
Sovittiin Minnan kanssa että tänään meillä ei ole hauskaa! Juodaan ahdistukseen. Eihän siihen tarvita hyvää mieltä tai fiilistä..perkele. Täytyy hieman esimerkkiä näyttää muille. Ja jos joku kysyy meillä ei ole hauskaa!
Nyt menen pesemään vehkeet ja naama, näin tasapaino säilyy ja emäntä antaa hieman positiivisemman kuvan.
Hyvää lauantaipäivää teille lukijat, kiitos kun käytte lukemassa meidän fiksut ajatukset. Moni nainen on sanonnut meille että olemme fiksuja ja nättejä tyttöjä. Miehet ovat aivat ihastuneet meihin, sille ei voi mitään. Sen verran hyvän näköisiä ja hyvän tapaisia ollaan Minnan kanssa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti