perjantai 19. maaliskuuta 2010

Tosi naisen ruuanlaitto

Minna täällä hei, mulla on vapaapäivä ja ajattelin olla esimerkillinen äiti ja vaimo ja tehdä hyvää ruokaa perjantain kunniaksi perheelle. Suunnittelin tekeväni herkullista peruna-lohivuokaa, joka kieltämättä on hyvää. Katselin nurkissa leijuvia villakoiria ja paistavaa aurinkoa ulkona ja ajattelin, että hulluhan minä olen, jos alan kuorimaan perunoita, silppuamaan sipulia ja pilkkomaan kalaa....siihen menisi kaksi tuntia kallisarvoisesta vapaapäivästä. Niinpä hyppäsin autoon, ajoin kauppaan, ostin pakasteet ja olin tunnin kuluttua kotona. (olisi pitänyt kuitenkin mennä kauppaan kun ei ollut aineksia mistä ruokaa tehdä)
Kiitän amerikkalaisia ja yläkerran herraa pakaste-altaista!!! Perunasilpulisekoitus, juustokermaperunat, lohikuutiot, kaikki nämä löytyi käden käänteessä pakastatettuina, yes. Kotona meni 5 min aikaa kun avasin kaikki pussit ja purnukat ja heitin ne uunivuokaan ja tunnin kuluttua meillä on ruoka valmis. Mikä ajansäästö! Tunti kauppareissuun, sai katsella kevät uutuuksia ja tehdä ostokset, ja tunti 5 min siihen, että ruoka on valmis. Siis se sama kaksi tuntia kun olisin kynnet verillä ja maskarat poskilla saanut kuorittua ja silputtua kaiken.
Arvostan toki Martta-ajattelua ja ruuanlaittoa viimeisen päälle, mutta miksi ei käyttää hyväkseen niitä avuja mitä meille suodaan? Nyt voin ottaa vaikka päiväunet tai surffata netissä.
Joten älkää hyvät naiset kuluttako aikaa lieden ääressä, kun helpommallakin pääsee. Kaikkihan haluavat nyt tietää reseptin tähän herkulliseen, nopeaan ja helppoon ruokaan: kilo perunasipulisekoitusta, 2 pkt pakastelohikuutioita (300g pkt), yksi prk fetakuutioita, kilon pss pakasteesta juustokermaperunoita, 9 dl ruokakermaa, liraus makeaa chilikastiketta, suolaa, sitruunapippuria ja tilliä. Kaikki vaan kerroksittain uunivuokaan ja juustokermaperunat päälle ja uuniin tunniksi tai hieman yli 200 asteeseen. Annekin tietää, että tämä on hyvää. Muuten luin naisten lehdestä kolmen naisen mielipiteet seksistä ja he olivat sitä mieltä, että iso sen olla pitää. Ettänyt sitten tiedätte senkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti