perjantai 19. maaliskuuta 2010

Samaa ruoka viikonloppuna!

Voi että, meillä on sama vuoka ruoka nyt huomenna ja yli huomenna. Ostin ainekset kun kerran muistin miten hyvää ja helppoa sen tekeminen on. Tosin ostin kerrankin filee palan, joten mä joudun nyt sitten tekemään 15 minuttia ruokaa. Minna on ihan oikeassa, eihän kukaan vitsi kuoria ja pilkkoa perunaa ja sipulia, kun voi ostaa ne pussissa.
Mä tein äsken kana ruokaa, innostuin kokeilemaan uutta makua, ja perkele kaverit kyllä oli hyvää. Tee näin: Kaada pellille risiä (ei keitetty) ja kaada vettä kulhoon. Kulhoon laitat soija,vasikkafondia ja currymaustetta ja hieman vihreää tabascoa. Kaada vesi pelille. Laita kanakoivet, rintapalat tai kananperse pelille. Laitoin tänään sipulipaloja sekä mustia oliveja myös riisin sekaan. Sitten paisetaan noin 1 tunti. Kerran kaadoin lisää vettä pelille. Ruoka hoitaa itseään ja maku oli helvetin hyvä! Silvuplee sanois fransmanni!
Ja sitten teille kaikille tiedoksi ilmoitin tänään oman mieheni Tallinnan risteilylle ja Minnan! Koska itse olen vastaava viikonloppu Tallinassa Minnan miehen kanssa...tämän kuullostaa hieman oudolta, mutta ei se sitä ole, vaan JÄNSKKÄÄ! Joten näin me sitten kaikki 4 ollaan Tallinnassa, ja onhan se kivaa vaihtelua ottaa kaverin ukkomatkalle. Meillä on sillei henkinen suhde. Että varatkaa matka kaverin ukon kanssa ja katsotan jos ystävyys säilyy :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti